Pandia ja Kuntarahoitus ovat aloittaneet yhteistyön, jossa lainojen hallinnan työkalu Pandia Finance ja Kuntarahoituksen kuntien lainasalkun hallintaan kehitetty Apollo-palvelu täydentävät toisiaan. Jatkossa kuntien talousjohto saa entistä laajemman kuvan koko kuntakonsernin rahoitukseen samalla helpottaen tytäryhteisöjen, kuten vuokrataloyhtiöiden työkuormaa.

Pandian työkalut on suunniteltu vastaamaan erityisesti asuntoyhtiöiden erityistarpeisiin, kun taas Kuntarahoituksen palvelut on vastaavasti tehty kuntien rahoitusjohdon avuksi. Yhteistyön myötä kukin käyttäjä voi hyödyntää itselleen parhaita mahdollisia omalle alalleen kehitettyjä työkaluja. Lainatietojen automaattinen siirtyminen Pandiasta Apolloon mahdollistaa koko kuntakonsernin läpinäkyvän suunnittelun. Näin minimoidaan päällekkäinen työ  ja tehdään raportointi tytäryhtiöltä kunnalle vaivattomaksi.

Tavoitteemme yhteistyölle on sama kuin kaikessa toiminnassamme – helpottaa asiakkaittemme arkea. Kun tiedot liikkuvat automaattisesti, vähenee manuaalisen raportoinnin tarve ja työaikaa vapautuu tuottavampaan työhön, kertoo Pandian Pekka Paaskunta.

Tarpeet kuntien ja asuntoyhtiöiden välillä ovat hyvin erilaiset. Voimien yhdistäminen Pandian kanssa oli meille selkeä askel, sillä Pandia Finance on jo käytössä suuressa osassa asiakaskuntiemme omistamista asuntoyhtiöistä, jatkaa rahoituspäällikkö Jukka Leppänen Kuntarahoitukselta.

Yhteistyöstä voit kuulla lisää Kuntarahoituksen Apollo-käyttäjäpäivillä, jotka järjestetään Tampereella 5.6., Turussa 6.6, Jyväskylässä 12.6. sekä Helsingissä 13.6. Nähdään siellä!

Lisätietoja

Pekka Paaskunta, markkinointi- ja myyntijohtaja, Pandia Oy, 040 728 2282, pekka.paaskunta@pandia.fi