Etsimme tiimiimme kehittäjää hoitamaan DevOps-henkisiä tehtäviä laidasta laitaan. Noin 20 henkilön firmassamme työskentelyssä on tärkeintä, että sovit persoonaltasi rentoon ja mutkattomaan, mutta työn tekemiseen intohimolla ja vakavuudella suhtautuvaan tiimiimme – olet siis ensisijaisesti hyvä työkaveri.

Pystyt itse vaikuttamaan siihen mihin tehtäviin työsi tulee painottumaan. Edellytämme kuitenkin, että seuraavat asiat ovat sinulle tuttuja:

  • Pilvialustat (mm. AWS)
  • Automaatiotyökalut (mm. Ansible, Jenkins)
  • Sovellus- ja tietokantapalvelimet (mm. Tomcat, MySQL)

DevOps-hommien lisäksi tehtäviisi voi kuulua mm. Java-koodaus sekä integraatioiden ja testien toteuttaminen.

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi.

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan talousjärjestelmiin, kuten johdon raportointiin ja rahoituksen hallintaan keskittynyt ohjelmisto- ja palvelutalo, jossa asiakastyytyväisyys menee kaiken muun edelle. Lunastamme tekemämme lupaukset ja teemme työt hyvin alusta loppuun. Työhön suhtaudumme intohimolla ja vakavuudella, mutta työtä tehdään rennossa ja leppoisassa ilmapiirissä, mukavien ihmisten ympäröimänä. Pandian tietojärjestelmillä hallitaan mm. noin 15 miljardin euron rahoituspääomaa ja noin 200 000 suomalaisen asunnon taloutta.