Etsimme jatkuvasti osaavia ja kehittymishaluisia ihmisiä alati kasvavaan joukkoomme! Pandialla pääset kehittämään pitkäjänteisesti Pandian SaaS-tuotteita, joilla on vuodesta 2007 lähtien hallinnoitu satojen tuhansien asuntojen taloutta.

Vaikka meillä ei olisi juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa työtehtävää avoinna, niin lähetä meille avoin hakemus! Olemme aina kiinnostuneita ihmisistä, joilla on halu oppia uutta ja kehittyä oman alansa rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tuemme kehitystäsi monin eri tavoin (koulutukset, konferenssit, kirjallisuus…), ja panostamme kaikkien tekijöidemme viihtyvyyteen. Pandialla käytössäsi on mm.  aamupalaetu, liikuntasetelit, yhteiset tapahtumat, kattava terveydenhuolto ja parhaat työkaverit!

Pandia on tuotealueillaan markkinajohtaja ja vakavarainen yritys, jossa olemme alusta alkaen pitäneet kiinni pienen ja mutkattoman firman kulttuurista ja ilmapiiristä.

Lähetä avoin hakemus, seuraa avautuvia tehtäviämme ja löydä paikkasi Pandialla!

Hae nyt!

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi.

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan ohjelmistoratkaisuihin keskittynyt ohjelmistoyritys. Kehitämme omia SaaS-tuotteitamme rahoituksen ja investointien hallintaan sekä budjetointiin ja johdon raportointiin. Rahoituksen hallinnan tuotteellamme (Pandia Finance) hallinnoidaan reilusti yli 10 miljardin euron lainapääomia ja olemme alan markkinajohtaja. Pandia on avainhenkilöiden omistama ja täyttää tänä kesänä 13 vuotta.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.