Etsimme palvelutiimiimme asiakaspäällikköä pitämään huolta tyytyväisestä ja kasvavasta asiakaskunnastamme. Noin 20 henkilön firmassamme työskentelyssä on tärkeintä, että sovit persoonaltasi rentoon ja mutkattomaan, mutta työn tekemiseen intohimolla ja vakavuudella suhtautuvaan tiimiimme – olet siis ensisijaisesti hyvä työkaveri.

Tekninen suuntautuneisuutesi ja ymmärryksesi ohjelmistoalasta on tärkeää. Mielellään ymmärrät tai olet valmis oppimaan myös finanssipuolen asioita, sillä kehittämämme SaaS–tuotteet liittyvät etupäässä talouden ja rahoituksen hallintaan. Tämän lisäksi arvostamme kaikkea osaamista kiinteistöalasta, rahoitusalasta, sijoitustoiminnasta ja laskentatoimesta.

Olet etsimämme tyyppi, jos:

 • Olet joskus saanut kehuja, että olet hyvä työkaveri ja yhteen hiileen puhaltaja
 • Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja kykenet itsenäiseen työhön
 • Et pelkää jutella asiakkaiden kanssa
 • Teet työn kuin työn alusta loppuun hyvin ja hyvällä asenteella
 • Haluat kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta
 • Excelin käyttö on sinulle tuttua

Kaikki koodaamiseen liittyvä osaaminen on plussaa, muttei välttämätöntä. Toivomme kuitenkin, että tietokannat ja esim. xml-tiedostot kuuluvat mukavuusalueellesi.

Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan:

 • Käyttöönottoprojektien vetämistä ja käytännön toteutusta
 • Asiakkaiden tapaamista, ongelmanratkaisua ja asiakkaiden toiveiden täyttämistä
 • Asiakkaan tarpeiden määrittelyä ja uusien ominaisuuksien suunnittelua
 • Tiedon oikeellisuuteen / datan laatuun liittyvää varmistustyötä
 • Asiakkaiden opastamista ja kouluttamista
 • Koko yrityksen toiminnan kehittämistä

Viime kädessä jokaisen työtehtäväsi tavoite on varmistaa, että asiakkaamme ovat joka päivä tyytyväisiä. Pystyt toimimaan itsenäisesti, mutta viime kädessä osana tiivistä tiimiä – tulokset tehdään yhdessä.

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi.

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan talousjärjestelmiin, kuten johdon raportointiin ja rahoituksen hallintaan keskittynyt ohjelmisto- ja palvelutalo, jossa asiakastyytyväisyys menee kaiken muun edelle. Lunastamme tekemämme lupaukset ja teemme työt hyvin alusta loppuun. Työhön suhtaudumme intohimolla ja vakavuudella, mutta työtä tehdään rennossa ja leppoisassa ilmapiirissä, mukavien ihmisten ympäröimänä. Pandian tietojärjestelmillä hallitaan mm. noin 15 miljardin euron rahoituspääomaa ja noin 200 000 suomalaisen asunnon taloutta.