Etsitkö työtä, jossa flow säilyy ja saat keskittyä softakehitykseen oman tuotteen parissa pitkäjänteisellä otteella? Haetko kehitystiimiä, jolla on halu kuulla näkemyksesi ja tehdä asioita erityisen hyvin? Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme kokema odotukset ylittävä palvelu ja omien tuotteidemme laatu. Vähintään yhtä tärkeää meille on, että omilla osaajillamme on hyvä olla – porukka viihtyy osaamistaan kartuttaen!

Kuinka me sitten työskentelemme ja mitä me teemme?

Kanssamme kehität SaaS-pohjaisia tuotteita, joilla asiakkaamme hallinnoivat satojen tuhansien asuntojen taloutta. Esimerkiksi investointien ja rahoituksen hallintaan tarjoamiemme palveluiden avulla asiakkaamme parantavat sijoitustensa tuottoa, hallinnoivat riskejä ja parantavat asukkaiden viihtyvyyttä. Olemme edelläkävijänä ravistamassa varsin ”perinteisen” toimialan kankeuksia, joten tekemistä riittää jatkossakin. Haluatko tulla matkaamme tuomaan valon kiinteistöjen hallintaan?

Vastuu työsi kaikista vaiheista aina suunnittelusta, toteutukseen ja testaamiseen on sinulla itsellä. Et ole silti yksin – tiimi on kanssasi.”

Tätä työtä teemme fullstackkinä kahdeksan hengen kehitystiimillä. Joku keskittyy enemmän fronttiin, toinen backkiin ja joku on enemmän innostunut testaamisesta. Pystymme arjessa huomioimaan toistemme kiinnostuksen kohteet kehitystyössä. Emme pidä itseämme guruina emmekä ole poteroihin kaivautuneita yksilösuorittajia vaan yhdessä laajalla scopella kehitystyötä tekevä ryhmä. Palvelutiimimme saamat asiakaspalautteet ja pyynnöt rytmittävät pitkäjänteistä softakehitystämme sekä viitoittavat laatuorientoituneisuutemme lisäksi palvelukehitystämme. Koska olemme itse työmme ohjaksissa, pääset takuulla vaikuttamaan teknologioihin, toimintatapoihimme tai omaan kehittymiseesi. Mielekkyyttä työhösi tuo myös se, että meillä on selkeä näkemys siitä, mitä haluamme tehdä ja työllämme saavuttaa. Tavoitteisiimme pääsy on sitten vain meistä itsestämme kiinni.

Meillä on helppo viihtyä. Keskustelu mistä tahansa sujuu ilman meriittejä ja agendoja. Kaikki asiat voidaan nostaa pöydälle.”

Kun palvelutiimimme on asiakkaidemme ensisijainen kontaktipiste, me kehittäjät saamme keskittyä täysillä siihen, minkä todella hallitsemme, eli laadukkaaseen softakehitykseen. Töitä teemme omalla toimistollamme itsellemme sopivina aikoina kunkin kiinnostukset ja osaaminen huomioiden. Etätyöskennellessämme sosiaalinen kanssakäyminen voi sitten olla vähäisempää mutta sarkastisen ja toisinaan rujon huumorimme ulottumattomiin et sitenkään pääse. Koska meillä on elämä työn lisäksi, työn joustot ovat normaalia arkea. Laillamme palosi koodaamiseen on vahva, vaikka et siihen kaikkea vapaa-aikaasi käyttäisikään.

Jos olet avoin uudelle ja haluat oman kehittymisesi ohjaksiin, olisi hienoa jutella kanssasi lisää!

Koodausvuodet eivät määritä sopivuuttasi tiimiimme. Tässä vaiheessa meille riittää, että olet koodaamisesta jonkun aikaa palkkaa saanut ja, että tietokannat eivät ole sinulle täysin uusi asia. Olet todennäköisesti aiemmin koodannut Javalla ja JavaScriptillä, joskin tiimiimme on hypätty myös C#-laivasta. MySQL tulee meillä sitten viimeistään työn puolesta tutuksi.

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi. Älä turhaan jätä hakemista huomiseen, sillä jututamme hakijat nopeasti sitä mukaan kun hakemuksia meille tulee!

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan ohjelmistoratkaisuihin keskittynyt ohjelmistoyritys. Kehitämme omia SaaS-tuotteitamme rahoituksen ja investointien hallintaan sekä budjetointiin ja johdon raportointiin. Rahoituksen hallinnan tuotteellamme (Pandia Finance) hallinnoidaan noin 10 miljardin euron lainapääomia ja olemme alalla markkinajohtaja. Pandia on avainhenkilöidensä omistama ja täytti tänä kesänä 11 vuotta.