Etsimme kiinteistöalan (erityisesti asuntopuolen) talousasiantuntijaa osaksi asiakkuus- ja projektitiimiämme. Tehtävänäsi on pitää huolta tyytyväisestä ja kasvavasta asiakaskunnastamme, vetää ohjelmistojemme käyttöönottoprojekteja ja osallistua yleisesti ohjelmistoliiketoiminnan kehittämiseen. Toimialaymmärryksesi avulla saat lentävän lähdön kiinteistöalan asiakkaidemme kanssa toimimiseen ja tuot yleisesti substanssiosaamista tiimiimme.

Noin 20 henkilön firmassamme työskentelyssä on tärkeintä, että sovit persoonaltasi rentoon ja mutkattomaan, mutta työn tekemiseen intohimolla ja vakavuudella suhtautuvaan tiimiimme – olet siis ensisijaisesti hyvä työkaveri. Mielenkiintosi kiinteistöalan talouteen on tärkeää. Lisäksi olet mielellään halukas oppimaan teknisiä asioita asioita ohjelmistojemme pellin alta.

Olet etsimämme tyyppi, jos:

 • Olet joskus saanut kehuja, että olet hyvä työkaveri ja yhteen hiileen puhaltaja
 • Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja kykenet itsenäiseen työhön
 • Et pelkää jutella asiakkaiden kanssa
 • Teet työn kuin työn alusta loppuun hyvin ja hyvällä asenteella
 • Haluat kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta
 • Excelin käyttö on sinulle tuttua

Kaikki talouden ja kiinteistöalan tuntemukseen sekä ohjelmistotekniikkaan, koodaamiseen, tietokantoihin yms liittyvä osaaminen on plussaa.

Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan:

 • Käyttöönottoprojektien vetämistä ja käytännön toteutusta
 • Asiakkaiden tapaamista, ongelmanratkaisua ja asiakkaiden toiveiden täyttämistä
 • Asiakkaan tarpeiden määrittelyä ja uusien ominaisuuksien suunnittelua
 • Tiedon oikeellisuuteen / datan laatuun liittyvää varmistustyötä
 • Asiakkaiden opastamista ja kouluttamista
 • Koko yrityksen toiminnan kehittämistä

Viime kädessä jokaisen työtehtäväsi tavoite on varmistaa, että asiakkaamme ovat joka päivä tyytyväisiä. Pystyt toimimaan itsenäisesti, mutta viime kädessä osana tiivistä tiimiä – tulokset tehdään yhdessä.

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi.

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan talousjärjestelmiin, kuten johdon raportointiin ja rahoituksen hallintaan keskittynyt ohjelmisto- ja palvelutalo, jossa asiakastyytyväisyys menee kaiken muun edelle. Lunastamme tekemämme lupaukset ja teemme työt hyvin alusta loppuun. Työhön suhtaudumme intohimolla ja vakavuudella, mutta työtä tehdään rennossa ja leppoisassa ilmapiirissä, mukavien ihmisten ympäröimänä. Pandian tietojärjestelmillä hallitaan mm. noin 15 miljardin euron rahoituspääomaa ja noin 200 000 suomalaisen asunnon taloutta.