Etsimme  teknistä projektipäällikköä toteuttamaan ja johtamaan ohjelmistojemme käyttöönottoprojekteja. Noin 20 henkilön firmassamme työskentelyssä on tärkeintä, että sovit rentoon ja mutkattomaan, mutta työn tekemiseen intohimolla ja vakavuudella suhtautuvaan tiimiimme.

Suhtaudutko innolla käytännön tekemiseen? Kiinnostaako myös tekninen tekeminen (esim. tietokannat)? Selvitätkö sujuvasti aikataulut järjestykseen ja raivaat esteitä, jotta sinä ja projektitiimi voivat keskittyä tekemiseen?  Etsimme henkilöä toteuttamaan ja johtamaan käyttöönottoprojektejamme, kehittämään projektinhallinnan käytäntöjämme ja osallistumaan asiakastyöhön.

Tekninen suuntautuneisuutesi ja ymmärryksesi ohjelmistoalasta on tärkeää. Mielellään ymmärrät tai olet valmis oppimaan myös finanssipuolen asioita, sillä kehittämämme SaaS–tuotteet liittyvät etupäässä talouden ja rahoituksen hallintaan. Tämän lisäksi arvostamme kaikkea osaamista kiinteistöalasta.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Käärit mielelläsi hihat käytännön projektityössä.
  • Sinulla on teknistä osaamista (esim. tietokannat) tai olet kiinnostunut kehittymään ohjelmistoalalla.
  • Kehität jatkuvasti parempia toimintatapoja itsellesi ja koko organisaatiolle.
  • Juttelet mielelläsi asiakkaiden ja muiden osapuolten kanssa.

Kaikki ohjelmisto-osaaminen ja erityisesti koodaamiseen liittyvä osaaminen on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Meillä voit helposti kehittää osaamistasi – pilvipalvelut, tietokannat, ja DevOps tulevat varmasti tutuiksi. Saatat sopia myös rooliin hyvin jos olet jo tekninen osaaja, mutta haluat kehittyä projektinhallinnassa ja asiakastyössä.

Työtehtäviäsi voivat olla:

  • Käytännön ”kädet savessa” projektityötä ja teknistä toteutusta.
  • Käyttöönottoprojektien vetämistä, suunnittelua ja toteutusta.
  • Pienempien muutostöiden ja osaamisesta riippuen myös integraatioiden toteutustyötä
  • Asiakkaan tarpeiden määrittelyä ja selkeyttämistä.
  • Asiakkaiden opastamista ja kouluttamista.

Viime kädessä haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tässä roolissa autat meitä kaikkia saavuttamaan enemmän organisoimalla ja selkeyttämällä koko tiimin toimintaa.

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi.

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan talousjärjestelmiin, kuten johdon raportointiin ja rahoituksen hallintaan keskittynyt ohjelmisto- ja palvelutalo, jossa asiakastyytyväisyys menee kaiken muun edelle. Lunastamme tekemämme lupaukset ja teemme työt hyvin alusta loppuun. Työhön suhtaudumme intohimolla ja vakavuudella, mutta työtä tehdään rennossa ja leppoisassa ilmapiirissä, mukavien ihmisten ympäröimänä. Pandian tietojärjestelmillä hallitaan mm. noin 15 miljardin euron rahoituspääomaa ja noin 200 000 suomalaisen asunnon taloutta.