Mitä Pandia tekee?

Me rakennamme omia tuotteitamme kiinteistöalalla olevien asiakkaiden konkreettisiin tarpeisiin. Asiakastyytyväisyytemme on varsin korkea ja sen puolesta puhuu myös se, että meidän halutaan vievän kiinteistöalaa eteenpäin. Me voimme tekemisellämme vaikuttaa mm. siihen, että kiinteistöt pysyvät kunnossa ja vuokrat alhaisempina. Asiakkaisiimme lukeutuu mm. yleishyödyllisiä asunnontarjoajia, eli työllämme mahdollistamme esimerkiksi vähävaraisten asumista.


Mitä ja missä?

Juuri nyt tarvitsisimme porukkaan tekijää kehittämään yleisesti Pandian tuotteiden Ops -puolta. Tässä tullaan tekemään läheistä ja tiivistä yhteistyötä ja DevOps -kehitystä kehitystiimien kanssa. Toimenkuva on siis varsin laaja ja erittäin mielenkiintoinen, jossa pääsee vaikuttamaan Pandian tekemiseen isolla kädellä. Päätöksenteko ja yhteistyö on paitsi tietysti osana tiimejä, mutta myös tulevan työparisi kanssa. Olennaista onkin, että pystyt tuomaan uusia ajatuksia, haastamaan vallalla olevia käsityksiä sekä tekemään läheistä yhteistyötä kaikkien sidosryhmien kanssa.

Pandian vanhemmat tuotteet sisältävät vielä jonkun verran legacyä, mutta muuten tehdään varsin modernilla otteella. Kaikki tuotteet on rakennettu AWS:n päälle CloudFormationia ja Terraformia käyttäen, joten nämä olisi hyvä olla näpeissä. Kokemus skriptauksesta ja skriptaus -koodikielestä tai useammasta ei ole myöskään pahitteeksi. Ops ja pilvi-osaaminen ovat toki avainasemassa, mutta jos  kokemusta ja halua myös DevOps -tekemiseen löytyy, on se erittäin tervetullutta.

Se, miten työsi tulee jakautumaan esimerkiksi eri tiimien välillä on myös omissa käsissäsi sillä haluamme kuulla nimenomaan sinun ajatuksiasi siitä, miten haluat työtäsi järjestää.

Töitä voi tehdä niin etänä kuin omilta toimistoilta Helsingin Ilmalasta, Tampereen keskustasta tai Salosta.

Mitä meille tarkoittaa hyvä työympäristö?

Teemme yhdessä duunin ohessa myös kivoja juttuja ja panostamme siihen, että viihdymme. Emme yritä koruilla ja kimmeltävällä peittää epäkohtia, vaan lusikka on kauniisti kädessä ja yritämme koko ajan parantaa asioita. Firman kasvusta seuraa myös kasvukipuja ja mietimme jatkuvasti yhdessä, mitä pitää muuttaa ja minkälaisilla kokeiluilla. Meillä pärjätäkseen ei tarvitse olla rokkistara tai mikään koodikurko, vaan haemme ammattitaitoisia ihmisiä, jotka tykkäävät tehdä tiimissä ja ottaa myös muut huomioon. Haluamme myös olla ylpeitä lopputuloksen laadusta ja ennen kaikkea siitä, että ratkaisemme asiakkaiden oikeita käytännön ongelmia.

Miksi tulisit juuri Pandialle?

Devaajalle on nykyään tyrkyllä duunia joka kulman takana. Meidän kehittäjät nimesivät mm. seuraavia syitä sille, miksi he ovat töissä juuri Pandialla:

  • Pandia on pieni yritys, jossa on hyvin matala hierarkia esim. osakkaat/omistajat on hyvin lähellä. 
  • Meillä työhön sitoudutaan aidosti, mutta arvostetaan työn -ja vapaa-ajan tasapainoa ja elämää työn ulkopuolella.
  • Ihmisillä on aito halu tehdä työnsä hyvin ja hoitaa asiat loppuun asti.
  • Työ on riittävän haastavaa ja vaihtelevaa. Monesti pitää miettiä, mitä me edes yritetään ratkaista tai saada aikaan. 
  • Pienessä firmassa oman työn vaikutus on iso. Koen että kaikkiin asioihin voi vaikuttaa, jos on hyviä ideoita ja/tai perusteluja. Lisäksi täällä on töissä fiksua, osaavaa ja jalat maassa olevaa porukkaa. Pääsee vaikuttamaan kehittämiseen/prosesseihin/teknologioihin/yhteisöön. 
  • Huippuihmisiä, aina saa tarvittaessa apua ja porukka samanhenkistä. Hienoa pelailla lautapelejä yms. työporukalla.  
  • Meidän tiimissä on mukana kiinteistöalan huippuammattilaisia, kaiken nähneitä konkarikehittäjiä ja jokunen nuorempi ammattilainen heittelemässä hulluja ideoita. Tiimi panostaa työn laatuun ja hommat hoidetaan ammattimaisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Täällä pääsee oppimaan uutta, kehittämään ja miettimään miten asiakkaiden ongelmia voisi ratkaista ihan uudella tavalla ja pitämään hauskaa siinä samalla!

Meille tärkeää on rakentava, toisia kunnioittava ilmapiiri ja pyrimme yhdessä rakentamaan itsellemme ja toisillemme psykologisesti turvallista ja palkitsevaa työntekoympäristöä.

Jos kiinnostuksesi heräsi niin ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lisätietoja saat suoraan minulta juhani.snellman@pandia.fi tai +358 40 533 3815 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pistä samalla vaikka CV ja/tai hakemus tulemaan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.