Iloitsetko onnistumisesta yhdessä tiimisi kanssa? Tunnistatko itsesi sanoista positiivinen, ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen, empaattinen sekä helposti lähestyttävä?

Pandia on kiinteistöalan toiminnanohjaukseen ja taloudenhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys, ja haemme joukkoomme jo kokemusta omaavaa projektipäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä vastaat yhden tai useamman Pandian Kenno-tuotteen käyttöönottoprojektin johtamisesta (kts. tarkemmin https://pandia.fi/kenno/). Johdat ja koordinoit sisäistä projektitiimiä, ohjaat yhdessä asiakkaan vastinparin kanssa asiakkaan projektiryhmää määrätietoisesti kohti yhteistä käyttöönottotavoitetta.

Tehtävässä sinua tukevat hyvät fasilitointi- sekä vuorovaikutustaidot. Projektitiimeissä sinulla on työkavereina tekniset taustavelhomme, mutta tietojärjestelmäkokemus auttaa sinua työssäsi ymmärtämään kokonaisuuksia. Aiempaa kiinteistöalan tietojärjestelmän käyttöönottokokemusta tärkeämpänä pidämme haluasi oppia ja kehittyä.

Arvostamme kokemusta asiakkaiden sekä heidän odotustensa hallinnasta. Soveltuvan osaamisen lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Hyvillä neuvottelutaidoilla osaat myös sanoa tarpeen tullen “ei” ja paineensietokykykin on välillä tarpeen. Vastaat projektien edistymisen seuraamisesta ja viestinnästä ohjausryhmälle.

Et tule jäämään hommassasi yksin, sillä Pandialla me jaamme osaamistamme ja sparraamme mielellämme toisiamme.

Uskomme sinun menestyvän tehtävässä, jos sinulla on intoa ja paloa vetää vastuullasi olevia projekteja määrätietoisestiasiakaslähtöistä ajattelua ja ymmärrystä asiakasarvon tuottamisestapositiivista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotettahyvät vuorovaikutustaidot ja halu niiden kehittämiseen

Organisaatiomme on joustava ja tehtävänkuvat monipuolisia, mikä mahdollistaa uuden oppimisen jatkuvasti. Viihdymme erinomaisesti nykyaikaisissa toimitiloissamme Helsingin Ilmalassa, Salossa ja Tampereella, mutta työskentelemme joustavasti myös etänä.

Tätä roolia varten olemme hahmotelleet kuukausipalkaksi n. 4500-5500 €. Palkan suuruuteen vaikuttaa ennen kaikkea kokemuksesi ja lähtötasosi roolissa. Olemme myös avoimia keskustelemaan palkkauksesta  ja kuulemme mielellämme myös sinun ajatuksiasi aiheesta.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.11.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyviä kysymyksiä, Juhani Snellmanin tavoitat puhelimella +358 40 533 3815 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) pandia.fi.