Pandia on toiminnanohjaukseen ja taloudenhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys ja haemme markkinointipäällikköä vastaamaan markkinoinnistamme. Vastaavaa toimenkuvaa ei meillä ole aiemmin ollut, joten joukkueeseen mukaan palkattava henkilö pääsee kehittämään roolia ja upouuden Kenno-järjestelmän kaupallistamista alusta lähtien.

Luot meille  markkinointisuunnitelman ja sen toteuttamiseen liittyvät  käytännöt läheisesti kanssasi työskentelevän myyntitiimin kanssa. Kiteytät toimintamme osuvaksi viestinnäksi, pidät huolen visuaalisesta ilmeestämme ja koordinoit tekemistämme esimerkiksi markkinointimateriaaleihin, verkkonäkyvyyteen, sosiaaliseen mediaan sekä tapahtumiin liittyen. Tykkäät laittaa “kätesi saveen”. Työtehtävät alkavat suunnitelman luomisella, mutta pääpaino on sen toteuttamisessa. Matalallakin roikkuvia omenoita on todennäköisesti paljon kerättäväksi, joten päässet nopeasti vauhtiin ja tekemisen ytimeen.

Tehtävässä onnistuminen vaatii itsenäistä otetta markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Annamme vapauksia toteuttaa markkinointia omalla tavallasi ja tehtävänkuva räätälöidään osaamisesi mukaan.

Uskomme sinun menestyvän tehtävässä, jos sinulla on

monipuolista osaamista ja työkokemusta B2B-markkinoinnista ja sen kehittämisestäjo suht laaja markkinoinnin työkalupakki (mm. hakukoneoptimointi, adwords, WordPress, LinkedIn viestintä ovat muun muassa jo tuttuja)erinomainen suullinen ja kirjallinen ilmaisu suomeksiymmärrystä ja kokemusta asiakasviestinnästä

Kaikki talouden ja kiinteistöalan tuntemukseen sekä yleisesti ohjelmistoalaan liittyvä kokemus ja osaaminen on plussaa.

Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan, mutta vastaat

markkinointisuunnitelmasta markkinointimateriaaleista ja  visuaalisesta ilmeestä  yrityksen brändin kehittämisestä ja tunnettuuden lisäämisestämarkkinointiin liittyvistä tapahtumista

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet ratkaisukeskeinen sekä oma-aloitteinen heittäytyjä. Työssäsi sinua tukee halu oppia alaa ja kehittyä kiinteistöalan ohjelmistojen syövereissä. Osaat myös priorisoida meidän toiveidemme tynnyristä ne oleellisimmat ja ajankohtaisimmat tilannetajua hyödyntäen, kyky nähdä se olennainen.

Markkinointipäällikön tehtävä tarjoaa paljon mahdollisuuksia kehittyä markkinoinnin ammattilaisena. Organisaatiomme on kompakti ja tehtävänkuvat laajoja, mikä mahdollistaa uuden oppimisen jatkuvasti.Viihdymme erinomaisesti nykyaikaisissa toimitiloissamme Helsingin Ilmalassa, mutta työskentelemme myös joustavasti etänä.

Tätä roolia varten olemme hahmotelleet kuukausipalkaksi n. 3 500-4 500€. Palkan suuruuteen vaikuttaa kokemuksesi sekä roolin sisältö. Olemme myös avoimia keskustelemaan ja kuulemme mielellämme myös sinun ajatuksiasi aiheesta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Mutta haethan viimeistään 30.11.2023.

Jos sinulla on mielessä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyviä kysymyksiä, Jannika Markkasen tavoitat puhelimella 041 507 2016 (to 16.11. klo 10.00-11.00 ja ti 21.11. klo 14.00-15.00) tai sähköpostitse jannika.markkanen (at) pandia.fi.