Kesälomat kolkuttelevat jo ovella, ja on aika jakaa kesäkuulumiset. Lyhyesti: Tällä hetkellä Pandialla menee paremmin kuin koskaan. Odotukset lähivuosille ovat korkealla, kun toimialan uudistamistyö jatkuu ja vauhti kiihtyy entisestään!

Viime vuosi oli Pandialle merkittävä. Liikevaihtomme kasvoi peräti 56% ja ylsi noin 9:ään miljoonaan euroon. Henkilöstömme on kasvanut huimasti ja käsittää nyt noin 80 ammattilaista, mukaan lukien freelancerit. Eli vähän reilun vuoden sisällä meillä on aloittanut 23 uutta kollegaa. Nämä luvut kuvastavat hyvin tekemisen ja uudistamisen mittakaavaa Pandialla

Harppauksia eteenpäin ja Kennon myynti kiihtyy

Koko tuoteportfoliomme on kehittynyt suurin harppauksin, niin taloustuotteidemme kuin Kennonkin osalta. Olen erityisen ylpeä uusista tuotemoduuleista, kuten asukassivuista ja kattavista johdon raportoinnin työkaluista. Kennon datan hyödyntämisestä on tulossa yksi selkeistä kilpailueduistamme monien muiden etujen rinnalla. Panostamme jatkuvasti kehitystyöhön, ja tulokset ovat nähtävissä tuotteiden käytettävyydessä sekä kattavissa ja nykyaikaisissa ominaisuuksissa.

Kennon kaupallistuminen etenee vauhdilla, ja tänä vuonna olemme aloittaneet sen käyttöönotot jo neljälle uudelle asiakkaalle. Tilauskirjamme ovat tälle vuodelle lähes täynnä, mutta ensi vuodelle käyttöönottoja voi vielä mahtua – kannattaa ottaa meihin yhteyttä heti lomien jälkeen, mikäli järjestelmävaihdokset ovat ajankohtaisia tulevaisuudessa.

Rekrytointeja ja onnistumisia

Pienehkölle ohjelmistoyritykselle rekrytointi voi olla haastavaa, mutta tänä keväänä koimme useita iloisia yllätyksiä. Olemme päässeet Talentedin Vuoden 2024 Koodarin top 50 työpaikkaa -listaukselle, ja avoinna olevaan kehittäjähakuumme saapui peräti 380 hakemusta!

Ai miksi? Sehän selviää parhaiten hakemalla meille töihin 😉 . Etsimme tällä hetkellä erityisesti projektipäälliköitä ja senior full stack -kehittäjiä. Mikäli kiinnostuit, nyt on oiva hetki hakea meille töihin!

Katse tulevaisuuteen

Pandialla tuntuu olevan perinteenä kohdata jotain uutta joka vuosi tähän aikaan, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Syksyllä tuleekin tapahtumaan paljon aina visuaalisen ilmeemme uudistamisesta uusien asiakkaiden onboardaukseen sekä pitkän tähtäimen kasvun suunnitteluun. Tätä työtä tukee myös se, että olemme mukana KasvuOpen-kilpailussa, jossa tavoittelemme vuoden kasvuyrityksen titteliä.

Odotan tulevaa innolla! Ensin kuitenkin on aika nauttia kesälomasta ja ladata akkuja. Mutta sen jälkeen palaamme heti kiinteistöalan uudistamisen ja digitalisoinnin pariin – todennäköisesti kiihtyvällä tahdilla!

Mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille!

Pekka Paaskunta,

Toimitusjohtaja

Pandia Oy