Kenno-blogiyll4pit02024-02-27T17:39:33+03:00

Kiinteistödatan peruskorjaus – nopean takaisinmaksuajan PTS-hanke?

18.4.2023|

Oletko joskus ihmetellyt, miten eri ihmisillä tai tiimeillä voi kaikilla olla päivän käyttöasteesta eri näkemys ja numero? Oliko toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto iso urakka? Tietohallintosi riskitaso saattaa olla koholla ja data kaivata huolto- ja pts-toimenpiteitä.

Yhdessä suunnittelu on onnistumisen avain – Pandian resepti osa 3

3.6.2022|

Asioiden tekeminen yhteistyössä asiakkaan ja toimittajan kesken ei välttämättä kuulosta äkkiseltään kaikkein mullistavimmalta ajatukselta. Väitän, että todellinen luottamuksesta, avoimuudesta ja yhteisen hyvän tavoittelusta lähtevä yhteistyö on kuitenkin harvinaista. Ensimmäisessä lauseessa jo termit ”asiakas” ja ”toimittaja” viittavat yhteistyön sijaan sen esteeseen, eli vastakkainasetteluun.

Kennoa ei oteta käyttöön, vaan siihen liitytään – Pandian resepti osa 2

3.6.2022|

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottaminen mielletään usein valtavaksi projektiksi, jonka suuruus itsessään nähdään jo kynnyksenä järjestelmävaihdoksille. Kennoon liittymisen periaatteen tavoitteena on tehdä käytön aloittamisesta ja siirtymästä niin helppoa kuin se suinkin on mahdollista, mutta kuitenkaan käyttämättä oikopolkuja, jotka kostautuvat myöhemmin.

Yksi Kenno joka taipuu moneen – Pandian resepti osa 1

3.6.2022|

Kennon käyttöönotot kehityskumppaneillemme ovat käynnistymässä. Tai tarkemmin sanoen ”Kennoon liittymiset”, kuten tapanamme on puhua. On siis ajankohtaista pohtia näissä projekteissa onnistumisen edellytyksiä. Teen sitä tällä erää kolmen blogin sarjassa, josta tämä on ensimmäinen.

Pandian vuosi 202… 2!

22.3.2022|

Vuodenvaihteessa on yleensä tapana kirjoittaa kootut hehkutukset kuluneen vuoden tärkeimmistä hetkistä ja tuloksista. Tässä kohtaa uutta vuotta kuitenkin tuntuu, että viime vuodesta on jo niin paljon aikaa, että on syytä katsoa peräpeilin sijaan eteenpäin.

Pilottikäyttöä ja uuden suunnittelua

9.8.2020|

Kenno on päässyt pilottivaiheeseen, jossa Kenno-tiimi osallistuu tulevien käyttäjien arkipäivään Kennoa oikeassa työssä hyödyntäen. Käyttäjien antama palaute on ollut positiivista. Kennon yleiset toiminnallisuudet jatkavat kehittymistään huoltokirjan ohella. Suunnittelussa siirretään katseet kohti asuttamisen työkaluja.

Demo-vaiheen Kenno

25.6.2020|

Kenno on päässyt demovaiheeseen, jossa loppukäyttäjät testaavat toimintoja demoympäristössä. Testauksen ja iteraatioiden kautta tapahtuva Kennon viilaus tähtää syksyllä hyvin rullaavaan pilottikäyttöönottoon.

Kenno kehittyy!

25.5.2020|

Kenno kehittyy poikkeusoloista riippumatta! Tiimi on saanut uusia jäseniä ja toiminnallisuuksia valmistuu niin suunnittelusta kehitykseen kuin kehityksestä testaukseenkin. Kehitys on vakaata ja vauhdikasta.

Tervetuloa Kenno blogiin!

17.3.2020|

Tervetuloa lukemaan blogia uuden kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmän, Kennon, kehityksen vaiheista.

Go to Top