Referenssityll4pit02023-05-03T10:46:10+03:00

Pandian ohjelmistoa käyttää jo 90 % Suomen suurimmista asunto-omistajista. Lue asiakkaidemme kokemuksia ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!

Tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksia

Voi sanoa, että olin ihan liekeissä. En ole varmaan koskaan ennen ollut niin innoissani budjetin tekemisestä. Ennen sen tekeminen oli todellista säätöä, mutta nyt sitä oli ilo tehdä. Olemme todella tyytyväisiä.”

Heli Kauppinen, Talouspäällikkö, Lappeenrannan Asuntopalvelu

Olen ollut erityisen tyytyväinen siihen, että jos soitan heille – niin kuin aika usein teen – saan aina vastauksen. Jos he eivät vastaa heti, niin sitten he soittavat takaisin. Asiat hoituvat nopeasti, eivätkä jää roikkumaan taustalle. Kun jotain halutaan tehdä, se myös tehdään.”

Ansa Strandberg, Talousjohtaja, Järvenpään Mestariasunnot

Käytännössä työkalu mahdollistaa meille sen, että korjaushankkeiden suunnittelujänne pidentyy ja kiinteistön elinkaarihallinta parantuu. Voimme suunnitella korjauksia pidemmällä aikajänteellä kiinteistön elinkaaren mukaan. Suunnittelu, päätöksenteko ja koko prosessin hallinta on helpompaa.”

Ossi Syrjälä, Business controller, TA-Yhtymä

Pandialla on todella särmä ote tekemiseen. Olen tehnyt paljon tietohallinnon projekteja, ja aika usein aikataulut ja budjetit paukkuvat. Pandian kanssa asiat valmistuivat sovitusti.”

Sanna Mattila, Tietopalveluinsinööri, VTS-kodit

Näin ison konsernin näkökulmasta on mahdollista tarkastella koko kiinteistösalkkua tai yksittäistä kohdetta. Kulueriä voi tarkastella aina yksittäisen laskun tasolle saakka. Järjestelmä myös varoittaa, jos jokin kulu alkaa näyttää arvioitua suuremmalta tai pienemmältä.”

Kari Komu, Talousjohtaja, Y-Säätiö

Työkalu toimii meillä rahoitusjohtamisen tukena. Hyvä ja onnistunut rahoitusjohtaminen liittyy osaltamme merkittävästi riskien hallintaan. Olennaisin osa meillä on erityisesti korkoriskin hallinta.”

Jan Harti, Talous- ja rahoitusjohtaja, Avain Yhtiöt

Pandian asiakkaita

Go to Top