Rekrytointi feedillayll4pit02024-01-23T12:26:25+03:00

Tule tekemään hyödyllistä softaa huippuporukassa. Kehitämme omia SaaS-tuotteita ketterästi mutkattomassa ilmapiirissä.

Pandian avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjäksi Pandialle

Tule rakentamaan tulevaisuuden kiinteistöalan ratkaisuja Pandialla! Mikä tekee Pandiasta erityisen? Me Pandialla kehitämme innovatiivisia tuotteita kiinteistöalalle, vastaamaan asiakkaidemme konkreettisia tarpeita. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, sillä

27.11.2023|

AVOIN HAKEMUS

Vaikka meillä ei olisi juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa työtehtävää avoinna, niin lähetä meille avoin hakemus! Olemme aina kiinnostuneita ihmisistä, joilla on halu oppia uutta ja kehittyä oman alansa rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tuemme kehitystäsi monin eri tavoin, ja panostamme kaikkien tekijöidemme viihtyvyyteen. Pandialla käytössäsi on mm.  aamupalaetu, liikuntasetelit, yhteiset tapahtumat, kattava terveydenhuolto ja parhaat työkaverit!

Pandia on tuotealueillaan markkinajohtaja ja vakavarainen yritys, jossa olemme alusta alkaen pitäneet kiinni pienen ja mutkattoman firman kulttuurista ja ilmapiiristä.

Lähetä avoin hakemus, seuraa avautuvia tehtäviämme ja löydä paikkasi Pandialla!

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi.

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan talous- ja toiminnanohjausjärjestelmiin keskittynyt ohjelmisto- ja palvelutalo. Erityisesti kiinteistöalan yritykset hallinnoivat SaaS-pohjaisilla työkaluillamme rahoitus-, investointi- ja kiinteistösalkkujaan sekä raportoivat ja ennustavat liiketoimintaansa.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Etsimme junior frontend kehittäjiä liittymään uuden Kenno-tuotteemme tiimiin. Rooli sopii hyvin henkilölle, joka on esimerkiksi opintojen loppusuoralla tai ollut vasta joitain vuosia alalla. Tässä roolissa pääset mukaan käyttöliittymään keskittyvään tiimiin.

Työtehtäviisi kuuluu suunnitella ja toteuttaa parannuksia käyttökokemukseen, Kennon visuaaliseen ilmeeseen ja kirjoittaa uusia yleiskäyttöisiä komponentteja Pandialla käytössä olevaan design systemiin. Työskentelet pääasiassa käyttäen TypeScriptiä ja Reactia. Lue lisää ja hae täältä.

Junior frontend kehittäjä: työskentelet yhdessä käyttöliittymään keskittyvän kehitystiimin kanssa. Keskityt työssäsi parantamaan Kenno tuotteen käytettävyyttä, ulkoasua, käyttöliittymän toiminnallisuuksia ja Pandian design systemiä. Ulkoasuja rakentaa visuaalinen suunnittelija. Käytettävyydestä vastaa UX suunnittelija.

Frontend kehittäjä: työskentelet yhdessä käyttöliittymään keskittyvän kehitystiimin kanssa. Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan itsenäisemmin toiminnallisuuksia.

Fullstack kehittäjä: työskentelet tiimissä, joka rakentaa ominaisuuksia tietokannasta käyttöliittymään. Tehtävien sisältö vaihtelee lähtien pienemmistä rajapintakorjauksista aina isompiin muutoksiin esimerkiksi asuttamisen prosesseihin, reskontran laskentaan tai datamallin suunnitteluun.

Senior frontend kehittäjä: työskentelet yhdessä käyttöliittymään keskittyvän kehitystiimin kanssa. Sinulle on muodostunut kokonaisymmärrys käyttöliittymäsuunnittelusta ja -toteuttamisesta. Osaat kommunikoida kokonaisuuksista eri sidosryhmien kanssa teknisin ja maallikon termein. Pystyt kantamaan vastuuta isoista toiminnallisuuksien muutoksista, kokonaisuuksista tai projekteista. Autat ja koulutat muita kehittäjiä.

Senior fullstack kehittäjä: työskentelet tiimissä, joka rakentaa ominaisuuksia tietokannasta käyttöliittymään. Sinulle on muodostunut syvällinen ymmärrys ohjelmistokehityksestä, niin teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta kuin tiimityöskentelystä ja kommunikoinnista eri sidosryhmien kanssa. Pystyt kantamaan vastuuta isoista toiminnallisuuksien muutoksista, kokonaisuuksista tai projekteista. Autat ja koulutat muita kehittäjiä.

Data kehittäjä: työskentelet tiimissä, joka analysoi dataa ja muodostaa siitä erilaisia raportteja. Olet mukana rakentamassa Pandian niin sanottua data putkea, joka koostaa Pandian tuotteiden dataa tietovarastoon.

Cloud kehittäjä: olet osa tiimiä, joka rakentaa ja ylläpitää Pandian tuotteiden infrastruktuuria. Päivittäisessä työssäsi saatat parantaa CI/CD putkia, pystyttää uusia ympäristöjä tai parantaa tuotannon suorituskykyä rautaa lisäämällä. Työskentelet muun muassa AWS:n, Jenkinsin, github actionien ja terraformin parissa.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Parhaat tuotteet ja paras meininki

Etsitkö työtä, jossa pitkäjänteisellä kehitystyölläsi on arvoa ja osaamisesi kasvaa? Haetko kehitystiimiä, jolla on halu kuulla näkemyksesi ja tehdä asioita erityisen hyvin?

Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme odotukset ylittävä palvelu ja omien tuotteidemme laatu. Vähintään yhtä tärkeää meille on, että omilla osaajillamme on hyvä olla – porukka viihtyy osaamistaan kartuttaen!

Oppiminen ja kehittyminen

Pandialla teet töitä ja kehityt yhdessä huipputyyppien kanssa!

Tuotekehitys on toimintamme ydin, ja sen tulee sujua mukavasti ja mutkattomasti. Tekemällä yhdessä järkeviä valintoja tekniikan ja käytäntöjen suhteen, pidämme kehittämisen mielekkäänä ja kiinnostavana.

Tuotekehityksen ohella meille ehdottoman tärkeää on työntekijöidemme jatkuva oppiminen ja kehittyminen oman alansa huipputekijöiksi. Tätä kehitystä tukee joustava ilmapiiri, kattavat edut, ja mukavat asiakkaat.

Pandian edut työntekijöille

Mahtavat työkaverit ja tiimihenki

Joustavat työajat ja lomat

Vuosittaiset konferenssimatkat

Säännölliset kehitys- ja virkistyspäivät

Go to Top