Rekrytointi feedillayll4pit02023-11-28T17:57:38+03:00

Tule tekemään hyödyllistä softaa huippuporukassa. Kehitämme omia SaaS-tuotteita ketterästi mutkattomassa ilmapiirissä.

Pandian avoimet työpaikat

Tuoteasiantuntija palvelutiimiin

Pandia etsii uutta jäsentä palvelutiimiinsä! Aloitat urasi meillä asiakaspalvelutiimissämme, jossa pääset syventämään ymmärrystäsi tuotteistamme ja avustamaan tuotteidemme käyttöönotoissa. Ajan myötä, kun asiantuntemuksesi kasvaa, odotamme sinun laajentavan rooliasi ja ottavan laajempaa vastuuta ohjelmistotuotteidemme käyttöönotto- ja muutosprojekteista.

28.11.2023|

Kenno-projektipäällikkö

Iloitsetko onnistumisesta yhdessä tiimisi kanssa? Tunnistatko itsesi sanoista positiivinen, ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen, empaattinen sekä helposti lähestyttävä? Pandia on kiinteistöalan toiminnanohjaukseen ja taloudenhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys,

16.11.2023|

Markkinointipäällikkö

Pandia on toiminnanohjaukseen ja taloudenhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys ja haemme markkinointipäällikköä vastaamaan markkinoinnistamme. Vastaavaa toimenkuvaa ei meillä ole aiemmin ollut, joten joukkueeseen mukaan palkattava henkilö pääsee

16.11.2023|

AVOIN HAKEMUS

Vaikka meillä ei olisi juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa työtehtävää avoinna, niin lähetä meille avoin hakemus! Olemme aina kiinnostuneita ihmisistä, joilla on halu oppia uutta ja kehittyä oman alansa rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tuemme kehitystäsi monin eri tavoin, ja panostamme kaikkien tekijöidemme viihtyvyyteen. Pandialla käytössäsi on mm.  aamupalaetu, liikuntasetelit, yhteiset tapahtumat, kattava terveydenhuolto ja parhaat työkaverit!

Pandia on tuotealueillaan markkinajohtaja ja vakavarainen yritys, jossa olemme alusta alkaen pitäneet kiinni pienen ja mutkattoman firman kulttuurista ja ilmapiiristä.

Lähetä avoin hakemus, seuraa avautuvia tehtäviämme ja löydä paikkasi Pandialla!

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi.

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan talous- ja toiminnanohjausjärjestelmiin keskittynyt ohjelmisto- ja palvelutalo. Erityisesti kiinteistöalan yritykset hallinnoivat SaaS-pohjaisilla työkaluillamme rahoitus-, investointi- ja kiinteistösalkkujaan sekä raportoivat ja ennustavat liiketoimintaansa.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Parhaat tuotteet ja paras meininki

Etsitkö työtä, jossa pitkäjänteisellä kehitystyölläsi on arvoa ja osaamisesi kasvaa? Haetko kehitystiimiä, jolla on halu kuulla näkemyksesi ja tehdä asioita erityisen hyvin?

Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme odotukset ylittävä palvelu ja omien tuotteidemme laatu. Vähintään yhtä tärkeää meille on, että omilla osaajillamme on hyvä olla – porukka viihtyy osaamistaan kartuttaen!

Oppiminen ja kehittyminen

Pandialla teet töitä ja kehityt yhdessä huipputyyppien kanssa!

Tuotekehitys on toimintamme ydin, ja sen tulee sujua mukavasti ja mutkattomasti. Tekemällä yhdessä järkeviä valintoja tekniikan ja käytäntöjen suhteen, pidämme kehittämisen mielekkäänä ja kiinnostavana.

Tuotekehityksen ohella meille ehdottoman tärkeää on työntekijöidemme jatkuva oppiminen ja kehittyminen oman alansa huipputekijöiksi. Tätä kehitystä tukee joustava ilmapiiri, kattavat edut, ja mukavat asiakkaat.

Pandian edut työntekijöille

Mahtavat työkaverit ja tiimihenki

Joustavat työajat ja lomat

Vuosittaiset konferenssimatkat

Säännölliset kehitys- ja virkistyspäivät

Go to Top