Rekrytointiyll4pit02023-03-16T16:12:25+03:00

Tule tekemään hyödyllistä softaa huippuporukassa. Kehitämme omia SaaS-tuotteita ketterästi mutkattomassa ilmapiirissä.

Pandian avoimet työpaikat

Ops / DevOps ja cloud -spesialisti

Haussa onkin DevOps / infra -osaaja työpariksi jo talossa olevalle ja viihtyvälle kollegalle. Pääset siis mm. rakentamaan cloud-infraa, vaikuttamaan tuotteiden arkkitehtuuriin sekä tietysti säätämään CI/CD -putkia.

23.9.2022|

Myyntipäällikkö

Mitä etsimme? Persoonana tai henkilönä voit olla juuri sellainen kuin olet - me muutkin olemme ja se onkin yksi kulttuurimme kulmakivistä. Uskomme vahvasti että meillä pärjää taustasta huolimatta oikeanlaisella asenteella.

30.8.2022|

Ihan tavallinen Java-devaaja

Nyt etsitään täysin uuden “Kenno” -tuotteen kehittämiseen jo jonkin verran kokemusta kerännyttä tekijää. Tietysti suurin osa ajasta menee itse kehitystyöhön, mutta arvostamme myös jos olet halukas ja innokas jakamaan omaa osaamistasi muulle tiimille.

3.6.2022|

Kenno-devaaja

Nyt etsitään täysin uuden “Kenno” -tuotteen kehittämiseen jo jonkin verran kokemusta kerännyttä tekijää. Tietysti suurin osa ajasta menee itse kehitystyöhön, mutta arvostamme myös jos olet halukas ja innokas jakamaan omaa osaamistasi muulle tiimille.

12.4.2022|

Java-kummi

Pandia on tehnyt omia tuotteitaan jo yli kymmenen vuoden ajan ja kysyntä vain kasvaa. Koska kiinteistöhallinta on alana vielä vasta löytämässä omaa digi-polkuaan, on myös meidän tuotteeseen jäänyt teknistä velkaa, jonka maksun aika alkaa olla nyt. Ja koska tuo polku on vielä hieman tuntematon, tarvitaan tuolle polulle kaveri, opas – kummi.

23.3.2022|

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Parhaat tuotteet ja paras meininki

Etsitkö työtä, jossa pitkäjänteisellä kehitystyölläsi on arvoa ja osaamisesi kasvaa? Haetko kehitystiimiä, jolla on halu kuulla näkemyksesi ja tehdä asioita erityisen hyvin?

Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme odotukset ylittävä palvelu ja omien tuotteidemme laatu. Vähintään yhtä tärkeää meille on, että omilla osaajillamme on hyvä olla – porukka viihtyy osaamistaan kartuttaen!

Oppiminen ja kehittyminen

Pandialla teet töitä ja kehityt yhdessä huipputyyppien kanssa!

Tuotekehitys on toimintamme ydin, ja sen tulee sujua mukavasti ja mutkattomasti. Tekemällä yhdessä järkeviä valintoja tekniikan ja käytäntöjen suhteen, pidämme kehittämisen mielekkäänä ja kiinnostavana.

Tuotekehityksen ohella meille ehdottoman tärkeää on työntekijöidemme jatkuva oppiminen ja kehittyminen oman alansa huipputekijöiksi. Tätä kehitystä tukee joustava ilmapiiri, kattavat edut, ja mukavat asiakkaat.

Pandian edut työntekijöille

Mahtavat työkaverit ja tiimihenki

Joustavat työajat ja lomat

Vuosittaiset konferenssimatkat

Säännölliset kehitys- ja virkistyspäivät

Go to Top