Rekrytointiyll4pit02018-11-30T16:48:31+03:00

Tule tekemään hyödyllistä softaa huippuporukassa. Kehitämme omia SaaS-tuotteita ketterästi mutkattomassa ilmapiirissä.

Pandian avoimet työpaikat

Etsimme projektipäällikköä!

Etsimme palvelutiimiimme projektipäällikköä pitämään huolta että kasvavan yrityksemme tehtävät ja aikataulut pysyvät järjestyksessä. Noin 20 henkilön firmassamme työskentelyssä on tärkeintä, että sovit rentoon ja mutkattomaan, mutta työn tekemiseen intohimolla ja vakavuudella suhtautuvaan tiimiimme.

17.1.2019|

Etsimme teknisesti orientoitunutta asiakaspäällikköä!

Etsimme palvelutiimiimme asiakaspäällikköä pitämään huolta tyytyväisestä ja kasvavasta asiakaskunnastamme. Onko sinusta rentoon ja mutkattomaan, mutta työn tekemiseen intohimolla ja vakavuudella suhtautuvaan tiimiimme?

30.11.2018|

Haemme ohjelmistokehittäjää. Tule töihin Pandialle!

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää kasvattamaan ketterää tuotekehitystiimiämme. Pääset kehittämään pitkäjänteisesti Pandian SaaS-tuotteita, joilla on vuodesta 2007 lähtien hallinnoitu satojen tuhansien asuntojen taloutta.

16.11.2018|

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Parhaat tuotteet ja paras meininki

Etsitkö työtä, jossa pitkäjänteisellä kehitystyölläsi on arvoa ja osaamisesi kasvaa? Haetko kehitystiimiä, jolla on halu kuulla näkemyksesi ja tehdä asioita erityisen hyvin?

Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme odotukset ylittävä palvelu ja omien tuotteidemme laatu. Vähintään yhtä tärkeää meille on, että omilla osaajillamme on hyvä olla – porukka viihtyy osaamistaan kartuttaen!

Oppiminen ja kehittyminen

Pandialla teet töitä ja kehityt yhdessä huipputyyppien kanssa!

Tuotekehitys on toimintamme ydin, ja sen tulee sujua mukavasti ja mutkattomasti. Tekemällä yhdessä järkeviä valintoja tekniikan ja käytäntöjen suhteen, pidämme kehittämisen mielekkäänä ja kiinnostavana.

Tuotekehityksen ohella meille ehdottoman tärkeää on työntekijöidemme jatkuva oppiminen ja kehittyminen oman alansa huipputekijöiksi. Tätä kehitystä tukee joustava ilmapiiri, kattavat edut, ja mukavat asiakkaat.

Pandian edut työntekijöille

Mahtavat työkaverit

Joustavat työajat ja lomat

Vuosittaiset konferenssimatkat

Säännölliset kehitys- ja virkistyspäivät