Tule rakentamaan tulevaisuuden kiinteistöalan ratkaisuja Pandialla!

Mikä tekee Pandiasta erityisen?

Me Pandialla kehitämme innovatiivisia tuotteita kiinteistöalalle, vastaamaan asiakkaidemme konkreettisia tarpeita. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, sillä työllämme on todellinen vaikutus – paremmin huolletut kiinteistöt ja kohtuulliset vuokrat. Yksi erityisen ylpeyden aiheemme on yhteistyö yleishyödyllisten asuntotarjoajien kanssa, mikä auttaa tarjoamaan koteja vähävaraisille.

Ketä meillä tarvitaan?

Etsimme nyt ohjelmistokehittäjiä liittymään uuden Kenno-tuotteemme tiimiin. Riippumatta siitä, oletko kokenut konkari vai urasi alkuvaiheessa, meillä on sinulle paikka. Arvostamme intoa oppia ja kasvaa osana tiimiämme. Työskentelemme teknologioilla kuten React, Node, TypeScript, PostgreSQL ja AWS, joten näiden tuntemus on plussaa. Tutustu Kennoon tarkemmin tästä linkistä ja Pandiaan täällä.

Missä voit työskennellä?

Mahdollisuus työskennellä joustavasti etänä tai toimistoillamme Helsingin Ilmalassa, Tampereen keskustassa tai Salossa.

Mikä tekee työympäristöstämme ainutlaatuisen?

Meillä Pandialla ymmärretään, että työntekijöiden hyvinvointi on avain menestykseen. Emme piiloudu bling blingin taakse, vaan panostamme aitoon yhteisöllisyyteen ja jatkuvaan parantamiseen. Meillä ei tarvitse olla koodinero tai rokkistara – etsimme ammattitaitoisia tiimipelaajia, jotka arvostavat laatua ja ratkaisevat asiakkaiden todellisia ongelmia. Pandialla koet, että työlläsi on merkitystä ja että pystyt vaikuttamaan työhösi tuomalla uusia ideoita ja näkemyksiä.

Miksi Pandia?

Matala hierarkia ja läheisyys omistajiin

Erinomainen työilmapiiri ja miellyttävät työkaverit

Haastava ja monipuolinen työ

Mahdollisuus vaikuttaa prosesseihin, teknologioihin ja yhteisöön

Oivallinen tiimi, jossa yhdistyvät kiinteistöalan huiput ja innovatiiviset nuoret ammattilaiset

Panostus psykologisesti turvalliseen ja palkitsevaan työympäristöön

Lähetä hakemuksesi ja liity osaksi tiimiämme, jossa kehityt ammatillisesti ja saat työskennellä merkityksellisten projektien parissa! Jos sinulla on mielessä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyviä kysymyksiä, Juhani Snellmanin tavoitat puhelimella +358 40 533 3815 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) pandia.fi.

Read MoreList of open positions