Pandia on toiminnanohjaukseen ja taloudenhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys.

Erityisesti kiinteistöalan yritykset hallinnoivat SaaS-pohjaisilla työkaluillamme rahoitus-, investointi- ja kiinteistösalkkujaan sekä raportoivat ja ennustavat liiketoimintaansa.

Pandian tarina

Lähtökohta

Aloitimme toimintamme vuonna 2007 heittämällä satoja Excel-taulukoita romukoppaan ja uudistamalla alan käytäntöjä kiinteistötoiminnan budjetoinnissa, vuokranmäärityksessä ja raportoinnissa.

Excel-taulukot romukoppaan
Kiinteistöalan käytäntöjen uudistaminen
Lainojen hallintatyökalu
Rahoituksen työkalu

Laajentuminen

Myöhemmin laajensimme toimintaamme lainojen hallinnan ja rahoituksen työkaluihin, jotka ovat käytössä jo 75 %:lla Suomen suurista asunto-omistajista.

Viime vuodet

Aivan viime vuosina olemme luoneet investointien, korjaushankkeiden ja PTS:n suunnitteluun uuden toimintatavan ja työkalun, jonka käyttäjämäärä on myös nopeassa kasvussa. Työntekijöistämme iso joukko työskentelee lisäksi jatkuvasti asiakaskohtaisten integraatio- ja raportointiprojektien parissa esimerkiksi Tampuuri-järjestelmään liittyen.

Lisää toimintatapojen uudistamista
Työkalu investointien, korjaushankkeiden ja PTS:n suunnitteluun
Integraatio- ja raportointiprojektit
Lupausten pitäminen
Luottamus
Mutkaton työtapa

Arvojen kirkastaminen

Arvopohjassamme olennaista on pitkän tähtäimen luottamuksen rakentaminen, lupausten pitäminen ja mutkaton työtapa. Ohjelmistoliiketoiminnassa virheetöntä koodiakin tärkeämpää ovat toimivat ja luottamukselliset ihmis- ja asiakassuhteet.

Pandia on asuntoyhtiöiden talousjohtamisen tietojärjestelmien markkinajohtaja ja vakavarainen yritys