Olemme viimeisen vuoden aikana tehneet huomattavia tuotekehityspanostuksia Pandia Investment -järjestelmän jatkokehittämiseen. Ohjelmistolla on jo pitkään ollut mahdollista ylläpitokorjausten hallinta ja verottajan urakkaraportoinnin automatisointi. Nyt olemme julkaisseet palveluun myös laajat PTS-suunnittelun ja elinkaarihallinnan työkalut.

Uudet työkalut helpottavat huomattavasti esimerkiksi PTS-suunnittelua, vuosibudjetointia ja yksittäisten hankkeiden seurantaa. Kehityksessä on luotu kokonaan uusi malli tähän tärkeään työhön, josta muodostuu yksi suurimmista asiakkaittemme kulueristä. Olemme saaneet kehityksen tuloksista niin positiivista palautetta, että se on yllättänyt meidätkin.

Pyydäthän asiakasvastaavaltasi lisätietoja, mikäli aihealue kuulostaa mielenkiintoiselta. Arvostaisimme myös kovasti tiedon jakamista sisäisesti teknisemmälle väellenne, joka ei välttämättä kuulu vielä Pandian käyttäjäkuntaan (ja tämän viestin vastaanottajiin). Lataa lyhyt esite tästä.