Kesä tuli ja meni tuttuun tapaan nopeasti, mutta se ei tarkoittanut, että Kennon kehitys olisi pysähtynyt. Ohjelmistokehityksen ohessa olemme hienosäätäneet Kennon ilmettä, saatoit huomata blogin kuvituksesta muun muassa uuden logon? Jatkossa Kennon kuulumisia on myös helpompi seurata, sillä toimme vihdoin Kennon myös Pandian nettisivuille (vanha kenno.app -sivusto poistetaan vaiheittain käytöstä). Kennon sivuilta löydät tarkempaa tietoa muun muassa Kennon kehitysfilosofiasta, kehitysallianssista ja moduuleista. Käy tutustumassa Kennoon täältä

Nettisivupäivityksen yhteydessä olemme toteuttaneet Trustmaryn kanssa asiakastarinan, jossa kehityskumppanimme Asuntosäätiö kertoo Kennon kehityksestä. Käy kuuntelemassa Asuntosäätiön Kimmo Rintalan ja Jari Torpan ajatuksia täältä.

”Kennon kehityksessä on luotu toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa palveluiden kehittämisen joustavasti. Tämä vaatii modernia järjestelmää”, toteaa asiakastarinassa Asuntosäätiön asiakkuusjohtaja Kimmo Rintala.

Kehityksen saralla tiimimme on kesän aikana saanut valmiiksi yli kuusikymmentä(!) uutta toiminnallisuutta, joista suurimpana uutena kokonaisuutena on Kennon mobiiliapplikaatio, jolla voi suorittaa tarkastuksia offline-tilassa. Applikaatio on toiminnallisuuksiltaan pääosin valmis, mutta sen julkaisu App storeen ja Play kauppaan on vielä työn alla. Muita kesän kehitysaskeleita ovat muun muassa Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelu integraatio sekä Pandia Investment PTS-tietojen tuonti Kennoon. Jos PTS- ja korjaussuunnittelu on ajankohtainen aihe organisaatiossasi, niin nyt on erinomainen hetki valmistautua tulevaan kehittämällä korjaustoimintaa Pandia Investmentin avulla! Investment on myös oiva ensiaskel kohti Kennon käyttöönottoa.

Kenno etenee siis vauhdilla eteenpäin! Syksyn aikana asuttamisen kehitys kiihtyy ja loppusyksystä on mahdollisuus nähdä jo pitkälle kehitetty asuttamisen versio. Jos haluat syksyn aikana nähdä tulevaisuuden asuttamisen työkaluja Kennon demoympäristössä tapahtuvan esittelyn muodossa niin otathan yhteyttä lähettämällä meiliä Valtterille (valtteri.renvall@pandia.fi), tai jättämällä yhteystietosi demoa varten alla olevasta napista.

Hyvää syksyä kaikille Kennon seuraajille!