TA-Yhtiöt ja Pandia ovat tehneet yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan, ja nyt kehitysyhteistyö on saanut jatkoa Pandia Investment-työkalun merkeissä. 

Pandia Investment mahdollistaa korjausrakentamisen suunnittelun pidemmällä aikajänteellä

TA-Yhtiöt käyttää laajasti Pandian erilaisia työkaluja. Korjausrakentamisen suunnittelussa toimii Pandia Investment, jonka avulla korjausten suunnittelu voidaan tehdä pidemmällä aikajänteellä kiinteistön elinkaaren mukaan. Yhteistyö Pandian kanssa on ollut joustavaa sekä helppoa.

TA-Yhtymä on valtakunnallinen yleishyödyllisten asuntojen omistaja ja rakennuttaja. Asunnot ovat pääasiassa vuokra- tai asumisoikeusasuntoja ja niitä on ympäri Suomen yhteensä noin 16 000.

Rakennutamme vuosittain noin 1000 asuntoa uudistuotantona”, kertoo TA-Yhtymän Business controller Ossi Syrjälä.

Tarpeet täyttävä työkalu kehitettiin yhdessä

TA-Yhtiöt ja Pandia ovat tehneet yhteistyötä pitkään. TA-Yhtiöt on ollut mukana kehittämässä muun muassa Pandia Investment-työkalua, joka on suunniteltu projektien hallintaan. Pandia Investmentin käyttöönotto toteutettiin pilotoinnin kautta. Sitä testasi ensin pienempi käyttäjäryhmä, ja onnistuneen pilotin jälkeen Pandia Investment päätettiin ottaa käyttöön koko yhtiössä.

Ratkaisuja kehitettiin yhdessä tilaajan kanssa toiveidemme mukaan. Sen pohjalta syntyi sitten käyttöönotettava työkalu. Pandian kehitystyö oli laadukasta”, Syrjälä muistelee.

”Meillä oli selkeät tarpeet ja asiat, mitkä halusimme ratkaista. Tarvitsimme sitä varten toimivan työkalun ja sellaisen me olemme myös saaneet”, hän summaa.

Suunnittelujänne pidentyy ja hallinta helpottuu

TA-Yhtiöt hyödyntää Pandia Investmentiä korjausrakentamisen suunnitteluun. Sen suurimmat hyödyt liittyvät juuri prosessin hallintaan.

Käytännössä työkalu mahdollistaa meille sen, että korjaushankkeiden suunnittelujänne pidentyy ja kiinteistön elinkaarihallinta parantuu. Voimme suunnitella korjauksia pidemmällä aikajänteellä kiinteistön elinkaaren mukaan. Suunnittelu, päätöksenteko ja koko prosessin hallinta on helpompaa”, Syrjälä avaa.

”Korkea automaatiotaso ja viranomaisraportoinnin automatisointi helpottaa myös rakentamisen tiedonantovelvollisuuteen kuuluvien urakkailmoitusten tekemistä”, Syrjälä lisää.

”Tilaajana on helppo olla”

Syrjälä kokee Pandian palvelun joustavaksi ja tilaajan tarpeet hyvin huomioivaksi. Reagointi ja on nopeaa, eivätkä asiat jää roikkumaan. Järjestelmiä ja työkaluja kehitetään jatkuvasti eteenpäin.

Pandia tuottaa meidän käyttötarkoituksiimme sopivia järjestelmiä, joiden jatkokehitys on nopeaa. Kokonaisuus on kattava ja soveltuu ympäristöömme hyvin. Tilaajana on helppo olla”, Syrjälä kuvailee.

”Pandia Investment on järjestelmä, joka toimii saumattomasti osana isompaa kokonaisuutta. Olemme saaneet sitä, mitä olemme tilanneetkin”, Syrjälä kiteyttää.

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Lue lisää