”Olemme olleet todella tyytyväisiä siihen toteutukseen, minkä Pandia teki tähän uuteen versioon.”

Pandia Budgeting mahdollistaa kiinteistökohtaisen budjetoinnin

Kiinteistöyhtiö Kruunuasunnot otti Pandia Budgeting -työkalun käyttöönsä ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ison fuusion yhteydessä. Vuosi sitten mahdolliseksi tullut kiinteistökohtainen budjetin jakaminen on ollut erittäin tervetullut ominaisuus. Tämä helpottaa esimerkiksi uudiskohteiden budjetointia huomattavasti.

Ennen budjetointityökalun käyttöönottoa Pandia oli Kruunuasunnoille ennestään tuttu toimija. Kiinteistöalalla oli yleisesti tiedossa se, että Pandian ratkaisut ovat hyvin räätälöitävissä. Juuri räätälöitävyys oli yksi niistä syistä, joiden perusteella Kruunuasunnot Pandiaan päätyi.

– Pandia otettiin meillä käyttöön sellaisella tilanteessa, jossa Kruunuasunnot Oy:hyn oli juuri fuusioitu noin 50 uutta kiinteistökohdetta, muistelee talouspäällikkö Nina-Maria Pulli.

Kiinteistökohtainen budjetointi oli toivottu uudistus

Kruunuasuntojen taloutta seurataan käytännössä kuukausitasolla. Kuukausittaisiin toimenpiteisiin kuuluu kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiökohtainen budjetointi ja niiden muodostaman kokonaisuuden yhdistäminen koko yhtiön budjetiksi.

– Pandia Budgeting otettiin meillä käyttöön kaksi vuotta sitten. Vuosi sitten siihen tuli sellainen uusi päivitys, joka mahdollistaa budjetin kuukausittaisen jakamisen myös kiinteistökohteille. Tätä me olimme nimenomaan toivoneet. Olemme olleet todella tyytyväisiä siihen toteutukseen, minkä Pandia teki tähän uuteen versioon, Pulli kiittelee.

Järjestelmä toimii myös jatkossa

Viime vuosina Kruunuasunnoilla on ollut rakenteilla useita uudiskohteita. Uudiskohteet valmistuvat tyypillisesti kesken vuoden ja budjetointi on aloitettava valmistumishetkestä.

– Nyt me tiedämme, että meillä on sellainen järjestelmä, jota voimme käyttää myös jatkossa, Pulli kiteyttää.

Juuri tällaisessa tilanteessa olemme tarvinneet sitä kohdekohtaista kuukausijakoa sinne budjettiin. Nyt tässä uudessa versiossa sellainen on, Pulli sanoo.

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Trustmary Finland Oy.

Lue lisää