Kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmä Kennoa on kehitetty täydellä teholla jo kokonainen vuosi. Nyt joululomia odotellessamme meidän on ilo tiedottaa, että olemme saavuttamassa ensimmäisen merkittävän virstanpylvään: Kunnossapito- ja huoltokirjaosio on valmistumassa!

Tavoitteenamme on kääntää uusi sivu kiinteistöliiketoiminnan digitalisoinnissa yhdessä 50.000 asunnon omistajien ja tuhansien loppukäyttäjien kanssa. Kenno-hankkeessa kehitämme alalle uuden toiminnanohjausjärjestelmän, joka hoitaa toiminnan keskeiset prosessit nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Kunnossapito- ja huoltokirjaosio on tämän kokonaisuuden yksi keskeisimmistä moduuleista, joita ovat lisäksi mm. asuttamisen, reskontran ja sopimusten hallinnan moduulit. Kehitysallianssimme Asuntosäätiön, Y-Säätiön ja TA-Yhtiöiden kanssa on sujunut hienosti ja palaute koko toimialalta on ollut upeaa. Tilausta tälle työlle todella on!

Huoltokirjaosion valmistuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että Kennon käyttöönotto on ison askeleen verran lähempänä paitsi kumppaneillemme myös uusille asiakkaille. Mikäli toiminnanohjausjärjestelmän tai huoltokirjan käyttöönotto tai vaihtaminen lähivuosina kiinnostaa, nyt on oikea hetki aloittaa keskustelut ja tutustua tarkemmin Kennoon.

Kilpailutushankkeiden osalta toivomme kaikille innokkaille ”jäitä hattuun”. Kilpailuttamalla kestävät ja nopeat hevosvankkurit saat varmasti sitä mitä tilaat, mutta entä jos saatavilla olisi myös auto?

Mikäli yrityksesi tarpeet ovat linjassa Kennon kehitysfilosofian kanssa, voi järjestelmän pilotointi tai käyttöönotto olla mahdollista nopeastikin. Kilpailutusten osalta toivomme kuitenkin kaikille innokkaille vielä ”jäitä hattuun”.

On ensiarvoisen tärkeää ymmärtää, että Kenno edustaa uutta aikaa, joka ei ole vertailukelpoinen vanhan kanssa. Kannattaa keskittyä ongelmaan, joka kaipaa ratkaisua, eikä ratkaisuun, jonka uskot ratkaisevan ongelman. Olemme kehitystyössä huomanneet, että paras ratkaisu on usein hyvin erilainen kuin ennalta luulisi. Aloittamalla kehityksen puhtaalta pöydältä ilman historian painolastia, voidaan etsiä parhaat ratkaisut kuhunkin ongelmaan. Kilpailuttamalla siis ”kestävät ja nopeat hevosvankkurit” saat varmasti sitä mitä tilaat, mutta entä jos saatavilla olisi myös auto? Suosittelemme prosessin aloittamista siis perusteellisen markkinavuoropuhelun kautta – jutellaan! 🙂

Jos olet kiinnostunut Kennosta ja esim. demotapaamisesta, niin otathan yhteyttä lähettämällä meiliä Valtterille (valtteri.renvall@pandia.fi), tai jättämällä yhteystietosi nettisivujemme tai kautta. Tutustu ihmeessä myös Kenno-blogiin ja kampanjasivuumme, jonka uusimmassa julkaisussa avaamme tarkemmin kehityksen vaihetta ja huoltokirjaosiosta saamaamme palautetta.