”Pandian osalta täytyy nostaa hattua siitä, että he ovat kyllä ainoita ohjelmistotaloja, jotka ovat lunastaneet lupauksensa joka välissä.”

”Toiveitamme on aina kuunneltu”

Sivakka on Oulun kaupungin omistama vuokratalokonserni, joka omistaa tällä hetkellä noin 8 300 vuokra-asuntoa. Pandian ohjelmistotyökalujen avulla Sivakka on voinut automatisoida moni työvaiheita ja säästää yleiseen taloushallintoon käytettävää aikaa. Ratkaisuja on kehitetty yhdessä Sivakan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Sivakka vastaa omistamiensa asuntojen vuokraamisesta, isännöinnistä, kunnossapidosta ja rakennuttamisesta. Konserni työllistää yhteensä noin 45 henkilöä.

Lainasalkussamme on noin 150 erillistä lainaa ja lainapääomaa on yli 200 miljoonaa, jolloin rahoituksen suunnittelu ja rahoitukseen liittyvä riskienhallinta on erittäin tärkeä osa vuosisuunnitteluamme, painottaa toimitusjohtaja Raimo Hätälä.

Toinen merkittävä seikka on korjausrakentaminen. Korjaamiseen käytetään vuosittain noin 15 miljoonaa euroa. Sielläkin liikkuvat siis suuret rahavirrat, Hätälä jatkaa.

Pandia täytti kaikki odotukset

Lainaohjelman ja budjetoinnin osalta Sivakka käytti aiemmin sellaisia järjestelmiä, joita ohjelmatoimittajat eivät olleet enää toviin kehittäneet. Sen vuoksi ne eivät täysin vastanneet kaikkia Sivakan tarpeita.

Päädyimme vaihtamaan Pandiaan, koska Pandian ratkaisut täyttivät kaikki odotuksemme laina- ja budjettiohjelman osalta, muistelee talouspäällikkö Päivi Huhtela.

Tällä hetkellä käytössämme on Pandia Finance lainasalkun hallintaan, Pandia Investment PTS:n hallintaan ja Pandia Budgeting budjetointiin, Hätälä summaa.

Ennen Pandian ratkaisujen käyttöönottoa Sivakan tavoitteena oli pyrkiä automatisoimaan työvaiheita ja sitä kautta säästämään aikaa.

Siinä olemme Pandian avulla onnistuneet, Huhtela toteaa.

Ratkaisuja kehitetään yhdessä Sivakan tarpeiden pohjalta

Yhteistyö Pandian kanssa on ollut hyvin mielekästä ja toimivaa. Käyttöönoton yhteydessä esiin nousseet haasteet saatiin ratkottua hyvin nopeasti.

Pandian osalta täytyy nostaa hattua siitä, että he ovat kyllä ainoita ohjelmistotaloja, jotka ovat lunastaneet lupauksensa joka välissä, Hätälä kiittelee.

Toiveitamme on aina kuunneltu ja ratkaisuja kehitetty yhdessä meidän tarpeitamme ajatellen. Pandialta on löytynyt aina intoa ja halua kehittää ohjelmaa, Huhtela jatkaa.

Kyllä me aika tyytyväisiä asiakkaita olemme olleet, Hätälä hymyilee.

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Trustmary Finland Oy.

Lue lisää