Viime vuosi oli Pandialla helposti historiamme vivahteikkain. Positiivisessa mielessä siis.

Suurin uutinen juuri nyt on Kenno-hankkeemme, jonka kunnianhimoinen tavoite on uudistaa toiminnanohjauksen prosessit kiinteistöalalla. Alan suuret toimijat ovat järjestäytyneet allianssiksi hankkeen taakse. Pandia puolestaan on onnistunut kasaamaan poikkeuksellisen kehitystiimin toteutukseen. Kannattaa seurata projektin etenemistä ilmoittautumalla uutiskirjelistallemme osoitteessa www.kenno.app.

Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna 70% (nyt 2,4m€) ja henkilöstömme noin 100% (nyt noin 25). Vuoden alkaessa palvelemme noin 70:ntä kiinteistöalan toimijaa, sisältäen TOP20 asunto-omistajista 85%. Te loput 3, ollaanhan yhteydessä! 🙂

Kasvun myötä organisaatiomme on siellä täällä kasvukipuillut, mutta se on normaalia ja parantuu panostamalla tuotekehityksen ohella organisatoriseen kehitystyöhön ja prosessien uudistamiseen. Tässä(kin) työssä auttavat myös uudet avainhenkilömme Sanna Mattila ja Juhani Snellman.

Kasvukivuista huolimatta asiakastyytyväisyystasomme pysyi erinomaisena. Viimeisin Net Promoter Score oli tasolla, jolle vain harvat ohjelmistoyritykset yltävät (NPS 52). Tämä on kasvun keskellä ilahduttavaa, joskin toiminnan kasvaessa tulee väistämättä opittua myös epäonnistumisten kautta.

Viime vuoden keskeisiin tapahtumiin kuuluu myös irtautumisemme Leanheat Oy:n omistuksesta, joka mahdollistaa Pandian keskittymisen kohti kirkasta visiota alan talous- ja toiminnanohjausjärjestelmien uudistamisessa. Yhteistyö Leanheatin kanssa jatkuu tiiviinä, joka näkyy myös yhteisessä muutossamme Pitäjänmäestä uusiin hienoihin tiloihin Ilmalassa.

Asiakkaamme, työntekijämme ja yhteistyökumppanimme: Kiitos mahtavasta vuodesta!