Nyt jos omien tuotteiden kehitys ja SaaS-palveluiden rakentaminen pienessä mutta menestyvässä yrityksessä kiinnostaa enemmän kuin vaikka konsultointi, niin lue lisää!

Pandialla menee firmana hyvin. Takana on jo 13 vuotta omaa tuotekehitystä ja asiakkaiden palvelemista. Bisnes on vakaalla pohjalla ja tulevaisuudessa näkyy kivasti kasvua, mistä syystä etsitään uusia ihmisiä mukaan. 

Miksi Pandia on olemassa?

Kehitämme ratkaisuja kiinteistöalalla toimivien asiakkaiden konkreettisiin tarpeisiin. Tuotteillamme on erittäin hyvä asiakastyytyväisyys ja asiakkaat haluavat meidän vievän kiinteistöalaa eteenpäin. He voivat luottaa meihin, arvostavat ammattitaitoamme ja suhtautuvat meihin enemmän kumppanina kuin softatoimittajana. Tekemisellämme voimme vaikuttaa siihen, että vuokrat ovat alhaisempia, kiinteistöt pysyvät kunnossa ja kun me teemme hommamme hyvin, niin joku huonommassa asemassa oleva ihminen saa asunnon.

Miksi tulisit juuri Pandialle?

Devaajalle on nykyään tyrkyllä duunia joka kulman takana. Meidän kehittäjät nimesivät mm. seuraavia syitä sille, miksi he ovat töissä juuri Pandialla:

  • Pandia on pieni yritys, jossa on hyvin matala hierarkia esim. osakkaat/omistajat on hyvin lähellä. 
  • Pandialla on tosi hyvä ilmapiiri ja työkaverit mukavia. 
  • Työ on riittävän haastavaa ja vaihtelevaa. Monesti pitää miettiä, mitä me edes yritetään ratkaista tai saada aikaan. 
  • Pienessä firmassa oman työn vaikutus on iso. Koen että kaikkiin asioihin voi vaikuttaa, jos on hyviä ideoita ja/tai perusteluja. Lisäksi täällä on töissä fiksua, osaavaa ja jalat maassa olevaa porukkaa. Pääsee vaikuttamaan kehittämiseen/prosesseihin/teknologioihin/yhteisöön. 
  • Huippuihmisiä, aina saa tarvittaessa apua ja porukka samanhenkistä. Hienoa pelailla lautapelejä yms. työporukalla.  
  • Meidän tiimissä on mukana kiinteistöalan huippuammattilaisia, kaiken nähneitä konkarikehittäjiä ja jokunen nuorempi ammattilainen heittelemässä hulluja ideoita. Tiimi panostaa työn laatuun ja hommat hoidetaan ammattimaisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Täällä pääsee oppimaan uutta, kehittämään ja miettimään miten asiakkaiden ongelmia voisi ratkaista ihan uudella tavalla ja pitämään hauskaa siinä samalla!

Meille tärkeää on rakentava, toisia kunnioittava ilmapiiri ja pyrimme yhdessä rakentamaan itsellemme ja toisillemme psykologisesti turvallista ja palkitsevaa työntekoympäristöä.

Mitä meille tarkoittaa hyvä työympäristö?

Teemme yhdessä duunin ohessa myös kivoja juttuja ja panostamme siihen, että viihdymme. Mutta emme yritä bling blingillä peittää epäkohtia, vaan lusikka on kauniisti kädessä ja yritämme koko ajan parantaa asioita. Firman kasvusta seuraa myös kasvukipuja ja mietimme jatkuvasti yhdessä, mitä pitää muuttaa ja minkälaisilla kokeiluilla. Meillä pärjätäkseen ei tarvitse olla rokkistara tai mikään koodikurko, vaan haemme ammattitaitoisia ihmisiä, jotka tykkäävät tehdä tiimissä ja ottaa myös muut huomioon. Haluamme myös olla ylpeitä lopputuloksen laadusta ja ennen kaikkea siitä, että ratkaisemme asiakkaiden oikeita käytännön ongelmia

Missä ja mitä?

Kun emme ole etänä, niin työskentelemme Helsingissä Ilmalassa ja Tampereen ytimessä. Meitä on Pandialla tällä hetkellä reilut parikymmentä plus kourallinen freelancereita ja konsultteja. Kokemusta devausporukallamme on vaihtelevasti 3-20 vuotta ja kehitämme sekä ihan uusia tuotteita että syömme omaa koiranruokaamme ja korjaamme itse tekemäämme legacya. Käytössämme on esim. tällaisia teknologioita: Java, TypeScript, JavaScript, React.js, Node.js, AWS, GraphQL, REST, Docker, MySQL, PostgreSQL, Maven, Git.

Jos kiinnostuksesi heräsi niin ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää!

Etsimme tällä hetkellä kehittäjiä, joilla on työuran aloitus jo selvästi takana ja ainakin 4-5 vuotta solidia kokemusta ohjelmistokehityksestä osana tiimiä.

Lisätietoja saat suoraan minulta juhani.snellman@pandia.fi tai +358 40 533 3815 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pistä samalla vaikka CV ja/tai hakemus tulemaan!

Pandia Oy lyhyesti

Pandia on kiinteistöalan ohjelmistoratkaisuihin keskittynyt ohjelmistoyritys. Kehitämme omia SaaS-tuotteitamme rahoituksen ja investointien hallintaan sekä budjetointiin ja johdon raportointiin. Rahoituksen hallinnan tuotteellamme (Pandia Finance) hallinnoidaan noin 10 miljardin euron lainapääomia ja olemme alalla markkinajohtaja.

Lisää uusista tuoteavauksista esim. täällä: http://www.kenno.app.

Pandia on avainhenkilöidensä omistama ja perustettu 2007.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.