Mitä Pandia tekee?

Me rakennamme omia tuotteitamme kiinteistöalalla olevien asiakkaiden konkreettisiin tarpeisiin. Asiakastyytyväisyytemme on varsin korkea ja sen puolesta puhuu myös se, että meidän halutaan vievän kiinteistöalaa eteenpäin. Me voimme tekemisellämme vaikuttaa mm. siihen, että kiinteistöt pysyvät kunnossa ja vuokrat alhaisempina. Asiakkaisiimme lukeutuu mm. yleishyödyllisiä asunnontarjoajia, eli työllämme mahdollistamme esimerkiksi vähävaraisten asumista.

Mitä ja missä?

Nyt etsitään täysin uuden “Kenno” -tuotteen kehittämiseen jo jonkin verran kokemusta kerännyttä tekijää. Tietysti suurin osa ajasta menee itse kehitystyöhön, mutta arvostamme myös jos olet halukas ja innokas jakamaan omaa osaamistasi muulle tiimille. Meitä kun ohjaa vahva oppimis- ja kehittymishalu, niin uskomme tiimin keskinäisen osaamisenjaon kehittävän paitsi meitä itseämme, myös koko yritystä. Kennoa tehdään tällä hetkellä React, Node, PostgreSQL & AWS -kombolla ja hienoa olisikin jos osa näistä olisi hallussa.
Lisätietoa Kennosta ja sen kehityksestä voit lukea täältä: https://pandia.fi/artikkelit/

Töitä voi tehdä niin etänä kuin omilta toimistoilta Helsingin Ilmalasta, Tampereen keskustasta tai Salosta.

Mitä meille tarkoittaa hyvä työympäristö?

Teemme yhdessä duunin ohessa myös kivoja juttuja ja panostamme siihen, että viihdymme. Mutta emme yritä bling blingillä peittää epäkohtia, vaan lusikka on kauniisti kädessä ja yritämme koko ajan parantaa asioita. Firman kasvusta seuraa myös kasvukipuja ja mietimme jatkuvasti yhdessä, mitä pitää muuttaa ja minkälaisilla kokeiluilla. Meillä pärjätäkseen ei tarvitse olla rokkistara tai mikään koodikurko, vaan haemme ammattitaitoisia ihmisiä, jotka tykkäävät tehdä tiimissä ja ottaa myös muut huomioon. Haluamme myös olla ylpeitä lopputuloksen laadusta ja ennen kaikkea siitä, että ratkaisemme asiakkaiden oikeita käytännön ongelmia

Miksi tulisit juuri Pandialle?

Devaajalle on nykyään tyrkyllä duunia joka kulman takana. Meidän kehittäjät nimesivät mm. seuraavia syitä sille, miksi he ovat töissä juuri Pandialla:

  • Pandia on pieni yritys, jossa on hyvin matala hierarkia esim. osakkaat/omistajat on hyvin lähellä. 
  • Pandialla on tosi hyvä ilmapiiri ja työkaverit mukavia. 
  • Työ on riittävän haastavaa ja vaihtelevaa. Monesti pitää miettiä, mitä me edes yritetään ratkaista tai saada aikaan. 
  • Pienessä firmassa oman työn vaikutus on iso. Koen että kaikkiin asioihin voi vaikuttaa, jos on hyviä ideoita ja/tai perusteluja. Lisäksi täällä on töissä fiksua, osaavaa ja jalat maassa olevaa porukkaa. Pääsee vaikuttamaan kehittämiseen/prosesseihin/teknologioihin/yhteisöön. 
  • Huippuihmisiä, aina saa tarvittaessa apua ja porukka samanhenkistä. Hienoa pelailla lautapelejä yms. työporukalla.  
  • Meidän tiimissä on mukana kiinteistöalan huippuammattilaisia, kaiken nähneitä konkarikehittäjiä ja jokunen nuorempi ammattilainen heittelemässä hulluja ideoita. Tiimi panostaa työn laatuun ja hommat hoidetaan ammattimaisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Täällä pääsee oppimaan uutta, kehittämään ja miettimään miten asiakkaiden ongelmia voisi ratkaista ihan uudella tavalla ja pitämään hauskaa siinä samalla!

Meille tärkeää on rakentava, toisia kunnioittava ilmapiiri ja pyrimme yhdessä rakentamaan itsellemme ja toisillemme psykologisesti turvallista ja palkitsevaa työntekoympäristöä.

Jos kiinnostuksesi heräsi niin ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lisätietoja saat suoraan minulta juhani.snellman@pandia.fi tai +358 40 533 3815 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pistä samalla vaikka CV ja/tai hakemus tulemaan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.