Lähtötilanne – Mikä Pandia?

Pandian tuotteet koostuvat toiminnanohjauksen, kiinteistösalkun hallinnan sekä rahoituksen, budjetoinnin ja korjaustoiminnan ohjelmistoratkaisuista.

Asiakkainamme on niin suuria kuin pieniä asunto-omistajia Suomessa. Merkittävää on, että yksi suurimmista asiakaskunnistamme käsittää julkiset ja yleishyödylliset toimijat.

Teemme tärkeää työtä mm. Hekan, Tampereen Vuokratalosäätiön, Oulun Sivakan, Y-säätiön, HOAS:n, Elon, Newsecin ja Asuntosäätiön kanssa.
Yrityksen kasvaessa henkilömäärän sekä tarjoaman osalta olemme löytäneet itsemme tilanteesta, jossa myynti -ja asiakkuudenhallintamme kaipaa lisää voimaa.

Tarvekartoitus – Mitä etsimme?

Persoonana tai henkilönä voit olla juuri sellainen kuin olet – me muutkin olemme ja se onkin yksi kulttuurimme kulmakivistä. Uskomme vahvasti että meillä pärjää taustasta huolimatta oikeanlaisella asenteella.

Kaiken rehellisyyden nimissä on kuitenkin ennen kaikkea Sinun etusi, jos sekä ohjelmistojen uusmyynti että asiakashallinta tulevat sinulta luonnostaan ja voit nojata jo aiemmin kertyneeseen kokemukseen. Tuon kokemuksen myötä kertynyt alan tuntemus, sekä valmiit verkostot helpottavat vauhtiin pääsemistä luonnollisesti paljon.

Tulet olemaan paljon tekemisissä niin yleishyödyllisten säätiöiden, yksityisten yritysten kuin kunnallisten toimijoiden kanssa – kaikkine ominaispiirteineen. On siis tärkeää osata luovia kaikissa konteksteissa ja ymmärtää niiden omalaatuisuudet esimerkiksi hankintoihin liittyen.

Myyntipelisilmäsi on jo harjaantunut eikä edes haastava tilanne horjuta itseluottamustasi. Ideaalitilanteessa sinusta huokuu terve myynnillinen kulttuuri, sekä kyky ja halu tehdä asioita itse alusta loppuun. 

Tarjous – Mitä saat meiltä?

Pandialla pääset vaikuttamaan omalla panoksellasi koko yrityksen tulevaisuuteen ja menestykseen. Meillä on sinulle valmis, joskin haastava pelikenttä jossa pelaamiseen saat täyden tuen, mutta ennen kaikkea vapauden toteuttaa itseäsi.

Pandia on aikuinen työpaikka jossa työt tehdään ammattiylpeydellä, mutta ei liian tosissaan. Työn ja vapaa-ajan tasapainoa kunnioitetaan, yhteisöllisyyttä on juuri niin paljon kuin itse tahdot. Luottamus, pragmaattisuus ja rentous kuvastavat parhaiten arkea Ilmalassa. 

Koska meillä ei ole valmista myynnin palkkamallia, kuulemme mielellämme sinun ajatuksiasi palkkarakenteesta ja sen suuruudesta. Uskomme, että näin päästään lopputulokseen joka on reilu, motivoiva ja palkitseva juuri sinulle.

Neuvottelu 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä meille viestiä osoitteeseen rekry@pandia.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pistä samalla vaikka CV ja/tai hakemus tulemaan! Keskustelu kanssamme on lähtökohtaisesti kaksivaiheinen.  

Ensimmäisessä vaiheessa tutustutaan tulevaan kolleegaasi Valtteriin ja toisella kierroksella pureudutaan vielä hieman syvemmälle odotuksiin ja siihen, mitä olemme päänmenoksesi suunnitelleet.

Kaupat

Kun “kaupat on tehty” ja aloituspäivä sovittu lähetämme sinulle tarpeellista tietoa hieman ennen aloitusta sekä alustavan perehdytyssuunnitelman, jotta tiedät mitä ensimmäisiltä viikoiltasi odottaa.

Jos kiinnostuksesi heräsi niin ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.